Salgskonsulent

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Produktkonsulent til traditionsrig virksomhed i global koncern

Leca Danmark A/S, Randers

Innovativ og løsningsorienteret produktkonsulent til salg af unikt produkt på Sjælland.

Vil du være med til at udbrede brugen af et unikt produkt til infrastruktur, byggeri og vandhåndtering? Kan du åbne døre hos både eksisterende og nye kunder? Brænder du for at udfordre vanetænkning og skabe nye muligheder og løsninger? Så kan du være den produktkonsulent, vi søger som spydspids for Leca Danmark A/S på Sjælland.

Som produktkonsulent bliver du en del af det danske salgsteam hos Leca Danmark med reference til salgschefen. Din primære opgave bliver at udvikle og udbrede kendskabet til virksomhedens unikke produkt, Leca® letklinker, blandt eksisterende og potentielle kunder inden for infrastruktur, byggeri og regnvandshåndtering på Sjælland og øerne. Det gør du dels ved at gennemføre salgsrelaterede besøg, dels ved at medvirke til markedsføring af Lecas ydelser og produkter på alle platforme. Du bidrager til at udvikle Lecas salg i Danmark, i særdeleshed til infrastrukturprojekter, ved at tilegne dig viden om markedet og etablere kontakt til nye kunder, og du begår dig lige så godt på byggepladsen som på ingeniørens kontor. Her formår du at lytte til kundernes behov og med en positiv tilgang og gode argumenter udfordre de traditionelle løsninger.

Nysgerrig, innovativ og drevet af succes

Din erfaring med eksternt og opsøgende salg gør, at du er udadvendt, lyttende og imødekommende. Du har gerne flair for tekniske løsninger og principper og er i hvert fald drevet af nysgerrighed, innovation og succes. Hvis du har kendskab til den projekterende del af byggebranchen, er det en yderligere fordel. Dine kommunikationsevner er gode både på dansk og engelsk og både i skrift og tale. Det samme gælder dine it-kundskaber, og du har gerne kendskab til CRM-systemer og Navision. Du er vant til at stå på egne ben og selv strukturere din hverdag, men du forstår at udnytte mulighederne i at have et stærkt team i ryggen, og du bidrager selv med dine kompetencer og erfaringer.

Du får en vigtig rolle blandt dygtige, hjælpsomme og engagerede kolleger i en traditionsrig virksomhed med et unikt og anerkendt produkt og en stærk og inkluderende kultur. Leca Danmark tilbyder gode ansættelsesforhold med fokus på både faglig og personlig udvikling.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Leca Danmark A/S

Leca Danmark A/S er en del af den verdensførende koncern Saint-Gobain og udvikler, producerer og sælger Leca® letklinker - et byggemateriale fremstillet af dansk ler, som ved brænding bliver til små, porøse kugler med en hård overflade. Leca® letklinker er et simpelt produkt, men bruges til et utal af innovative løsninger inden for infrastruktur, byggeri og vandhåndtering. Desuden er letklinkerne råvarer for blokke og elementer. Leca® har været på markedet i mere end 80 år og fortsætter med at udvikle sig og forny sine partnerskaber og forretningsmodeller. Se mere på www.leca.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

POULSEN ApS, Energivej, 6670 Holsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 28-02-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5993419

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet