Produktionskoordinator til Madservice-Vejen

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Madservice Vejen søger en Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed med tiltrædelse d.1.1.2024 eller efter aftale. Stillingen er på 37 timer ugentlig, med arbejdstiden fordelt mandag til fredag i tidsrummet 6.00-15.00. Ønsker du et andet timetal, kan det aftales ved ansættelse.

 

Madservice-Vejen er et stort og moderne produktionskøkken med 32 ansatte. Vi laver mad til omkring 400 hjemmeboende ældre og 350 ældre på kommunen plejecentre. Vi tilbereder traditionelt dansk mad, hvor vi vil give borgeren en god kulinarisk oplevelse hver gang. Hos os sættes borgeren i centrum, og de har derfor medindflydelse på menuplanlægning og tilbud. Derudover servicerer vi også kommunens arbejdspladser med mødeforplejning, laver vi mad til daginstitutioner ved behov, og hjælper med mødeforplejning i personalekantinerne for det administrative personale. Du kan se mere om os på: Madservice Vejen - MadserviceVejen

Madservice-Vejen er også startet på en rejse med at udvikle vores produktion og kostkoncept i en mere bæredygtig retning. Vi skal derfor i de kommende år igangsætte flere hverdagsnære handlinger. Derudover skal vi have opdateret vores kostformer og diætudvalg, så de matcher de gældende kostanbefalinger. Det betyder at opskrifter, bestillingssystem og informationsmateriale skal opdateres. 

Vi søger derfor en medarbejder som vil arbejde med den daglige driftsplanlægning i tæt samarbejde med den kostfaglige leder. Du skal brænde for udvikling og den grønne omstilling. Du skal være god til at kommunikere med andre og skal kunne arbejde selvstændigt med dine opgaver. 

Du vil indgå i et tæt samarbejde med køkkenets menuplanlægger og kostfaglige leder i dagligdagen.

 

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Varetage administrative driftsopgaver for den varme produktion
  • Varetage administrative driftsopgaver, såsom vareindkøb, opskrifter og produktionslister
  • Bistå med koordinering af driftsplanlægningen i samarbejde med kostfaglig leder
  • Tilretning af opskrifter ud fra de gældende nationale kostformer
  • Tilretning af informationsmateriale til borgere og plejepersonale
  • Kommunikere med ernæringsassistenterne i modtagekøkkenerne på plejecentrene
  • Hjælpe med at udvikle vores vareindkøb og opskrifter med fokus på bæredygtighed

Vi tilbyder:

  • Løn efter gældende overenskomst
  • Grundig introduktion og løbende sparring
  • Godt arbejdsmiljø

Vi forventer, at du:

  • Uddannet Professionsbachelor i Ernæring og Sundhed eller økonoma
  • Besidder stor ernæringsviden som du kan omsætte til praksis
  • Har gode samarbejdsevner
  • Har lyst og overblik til at kunne arbejde selvstændig

 

I Vejen kommune arbejder vi ud fra værdierne; Nytænkning, Anerkendelse, Sammenhæng og Ansvarlighed (NASA). 

Se endvidere hjemmesiden www.vejen.dk/madservicevejen.

 

Ansøgningsfrist: Mandag d.5. december 2023

Samtaler forventes afholdt i uge 50.

For yderligere oplysninger, kan Kostfaglig Leder Sandra Juhl kontaktes på tlf. 30170828

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Vejen Kommune, Fællesvirke 2, 6670 Holsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 04-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5935776

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet