Pædagog til Holsted Børnehave

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Holsted Private Børnehave
søger pædagog-uddannet til 35 timers barselsvikariat
fra 1. februar 2024– ca 1. februar 2025 evt længere

Vil du være en del af et fantastisk team, der er nysgerrig på hele tiden at kunne gøre arbejdet bedre end godt. Vi er en personalegruppe med stor faglig erfaring, vi udvikler os løbende og lærer af de nye erfaringer vi gør os.

Holsted Børnehave er en privat børnehave med plads til 70 børn fordelt på tre, eller som lige nu fire stuer. Stillingen er på stuen med børn i alderen knap 3-4 år.

Vi vægter nærvær og imødekommenhed stort. Alle tages godt imod og bliver mødt med et smil. Vi arbejder selvreflekterende og tør satse, for her arbejder vi med mennesker.

Vi er gode til at grine sammen, men også til at være ansvarlige sammen. Stemningen er høj, når musikken spiller på legepladsen mens børn og voksne danser og synger til alt fra Baby Shark til Volbeat.

Her er ikke langt fra ide´ til udvikling, den enkelte medarbejder har i samarbejde med stuekollegaer, metodefrihed indenfor de rammer der skaber trivsel, læring og udvikling.

Vi er meget bevidste i vores egenskab som rollemodeller.

Vi giver plads til, at børn er forskellige og vi behandler derfor børn forskelligt for at behandle dem ens. Hos os har børnene særaftaler efter behov.

 

Vi søger en kollega med pædagogisk uddannelse, der kan gennemskue hvad det enkelte barn rummer og se hvilke udfordringer og tiltag der skal justeres på, for at barnet trives og udvikles. Vi søger en kollega der er nærværende, fleksibel og indstillet på at udvikle både sig selv og børnene. Vi ansætter en kollega der søger stillingen, ikke fordi det er let, men fordi det er svært at lade være.

 

Vi tilbyder et vikariat med ansvar og indflydelse, en loyal forældregruppe og nogle dejlige kollegaer der arbejder for at skabe de bedste rammer for børnene og det gode børneliv i vores private børnehave. 

 

Læs mere om os på børnehavens hjemmeside www.holstedbornehave.dk Du er også velkommen til at ringe til os på 7539 2304 eller 5116 5954. Send din ansøgning med CV til post@holstedbornehave.dk Ansøgninger gemmes iht. reglerne for GDPR så længe ansættelsesprocessen er i gang.


Ansøgningsfrist 18/12.
Vi forventer at holde samtaler løbende.
Har du ikke hørt fra os inden den 20/12 er stillingen besat til en anden.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

-Arbejdsgiver:

HOLSTED BØRNEHAVE, Højmarksvej, 6670 Holsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 18-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948181

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet