Maskinmester med ledelsesansvar

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Leca Danmark A/S, Randers

Vil du være med til at sikre drift og vedligehold af tekniske anlæg, der drifter Lecas anlæg i Hinge ved Randers?

I denne nyoprettede stilling, vil du som maskinmester få ansvar for vedligeholdelsesteamet, samt blive en del af operations management, der består af både produktion og vedligehold.  Du vil indgå i driftsteamet, som består af to produktionschefer, teknisk chef og fabrikschef, der har ansvaret for den daglige produktion, og at der produceres døgnet rundt alle ugens dage. Teamet har ansvaret for drift og vedligehold af fabriksanlæggene til produktion af Leca, som består af lerforarbejdning, tre roterovne samt knuse-, sortere- og pakkeanlæg.

Du vil derudover efter grundig oplæring indgå i vagtordning, som er under opbygning.

I jobbet vil du få gode muligheder for at udvikle din faglighed og ledelse evner og dygtiggøre dig inden for teamets forskellige procesanlæg. Der er tale om et meget selvstændigt job med en høj grad af frihed under ansvar.

 Dine primære arbejdsopgaver omfatter, at du:

  • leder vedligehold, som består af dedikerede smede og elektrikere med ansvar for lager af reservedele og forbrugsvarer
  • samarbejder med produktionschefer og holdledere i produktionen
  • forebygger og afhjælper med vedligehold af tekniske anlæg
  • driftsovervåger via PC-opkobling
  • samarbejder med teknisk chef og fabrikschef omkring virksomhedens udvikling i en bæredygtig retning.

Din ledelsesstil er involverende, og din personlighed er åben og inkluderende. Dermed har du evnerne til at etablere et stærkt samarbejde i dit team og sikre fokus på høj motivation og konstante forbedringer. Du har kendskab til forbrændingsteknologi og tungt produktionsudstyr og let ved at følge og forstå processer. Du har desuden viden om arbejdsmiljøregler og sikkerhedsprocedurer. Dine kommunikationsevner er fremragende, og du har gode engelskkundskaber i både skrift og tale.

Vi forestiller os, at du er uddannet maskinmester eller tilsvarende gerne med erfaring fra kraftværk eller varmeforsyningsbranchen eller erfaring med røggasrensning. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med tilsyn og idriftsættelse af tekniske anlæg. Dette er dog ikke et krav, da erfaring ikke er en absolut nødvendighed. Vi tilbyder den nødvendige oplæring og løbende sparring og udvikling.

Du vil indgå i en teknisk rådighedsvagt, hvorfor det også er nødvendigt, at du er bosat i rimelig afstand til Randers.

Du kan håndtere store og små opgaver sideløbende og går til dem med en positiv indstilling. Som person er du god til at skabe gode samarbejdsrelationer til kolleger såvel som eksterne samarbejdspartnere og medvirker aktivt til at bibeholde det gode arbejdsmiljø i teamet.

Det er derudover et krav, at du er i besiddelse af et gyldigt kørekort til personbil, kategori B.

Du kommer til at arbejde i et sammentømret team med en allround positiv indstilling, hvor alle bidrager til et godt arbejdsmiljø på hver deres måde.

Unikt produkt til innovative løsninger

Leca Danmark A/S blev grundlagt i 1938 på basis af det patent, som Lemvigh-Müller & Munck A/S fik på fremstilling af letklinker. Siden da er både virksomheden, det unikke produkt og dets anvendelse blevet udviklet løbende

Leca Danmark A/S er et selvstændigt selskab i Leca International gruppen, og virksomheden samarbejder tæt sammen med sine søsterselskaber. Dette samarbejde og den fortsatte udvikling bliver du en del af.

Hvad du får til gengæld

Du får en central rolle i en traditionsrig virksomhed med et unikt og anerkendt produkt og en stærk og inkluderende kultur med fokus på udvikling og bæredygtighed.

Du bliver en del af en rejse mod en mere bæredygtig verden i samarbejde med et passioneret, innovativt og venligt team. Du får mulighed for at gøre din indflydelse gældende og se direkte resultater af din indsats, ligesom der vil være kontinuerlige lærings- og udviklingsmuligheder.

Hvis du er klar til at inspirere til forandring, agere som igangsætter og deltage i omstillingen af en industrivirksomhed mod en mere bæredygtig fremtid, vil vi gerne høre fra dig. Slut dig til os i Hinge og bliv en del af et team, der gør en positiv indvirkning på verden.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

 

Om Leca Danmark A/S

Leca Danmark A/S er ejet af den franske koncern Saint-Gobain og udvikler, producerer og sælger Leca® letklinker - et byggemateriale fremstillet af dansk ler, som ved brænding bliver til små, porøse kugler med en hård overflade. Leca® letklinker er et simpelt produkt, men bruges til et utal af innovative løsninger inden for byggeri, infrastruktur og drænløsninger. Desuden er letklinkerne råvarer for blokke og elementer. Leca® har været på markedet i mere end 80 år. Se mere på www.leca.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

POULSEN ApS, Energivej, 6670 Holsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 17-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5944552

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet