Businesscontroller

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Business Controller til Danmarks tredjestørste slagteri

DanePork A/S, 15 min. vest for Vejle

Business Controller med Power BI-erfaring til privatejet slagteri i udvikling og vækst.

Vil du være med til at understøtte den rivende udvikling på Danmarks tredjestørste slagteri med analyser og rapportering? Kan du levere state of the art-rapportering på KPI’er, udvikle Excel-modeller og udarbejde business cases? Så er du måske den Business Controller, vi søger til DanePork A/S.

Som Business Controller hos DanePork bliver du en del af økonomi- og administrationsteamet med reference til virksomhedens CFO. Du udvikler og vedligeholder den Power BI-rapportering, som sikrer state of the art-rapportering på KPI’er og udvikler diverse Excel-modeller til produktion og administration. Du påtager dig rollen som projektleder på udvalgte udviklingsinitiativer og samarbejder med virksomhedens IT-afdeling omkring udviklings- og driftsprojekter.

Stillingen omfatter også udarbejdelse og deltagelse i business cases, herunder analyse og proces, samt deltagelse i et nyt ERP-projekt, som skal implementeres inden for de kommende 12 måneder. Der er desuden mulighed for udvikling af automatiserings-flows i Power Automate. Endelig vil du, i mindre omfang, deltage i daglige driftsopgaver.

Godt håndværk og stærke relationer

Service, fleksibilitet, kvalitet og ordentlighed er nøgleord for virksomheden - og dermed for dig. Godt håndværk og langvarige samarbejdsforhold med både leverandører og kunder har højeste prioritet og udgør omdrejningspunktet for slagteriets fortsatte udvikling. DanePork er en virksomhed i vækst og har over de seneste 5 år udvidet produktionen med 16.000 m2, bl.a. med et nyt, moderne slagteri med en kapacitet på 650 grise/time.

Praktisk erfaring med Power BI og Excel-værktøjer

Du har formentlig en cand.merc. i Business Controlling eller en HD i Supply Chain Management. Det er vigtigt, at du har nogle års praktisk erfaring med Power BI og Excel-værktøjer til analyse og rapportering. Hvis du desuden har erfaring med andre IT-værktøjer til analyse samt proces- og informations-flow vil det være en yderligere fordel. Du bliver en del af en spændende vækstvirksomhed med fokus på et godt arbejdsmiljø.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om DanePork A/S

DanePork er et selvstændigt, privatejet slagteri beliggende i Trekantområdet mellem Vejle og Billund. Vækstvirksomhedens udgangspunkt er det gode håndværk, høj kvalitet og nærhed til kunder og leverandører. DanePork er etableret i 1989 og beskæftiger 400 engagerede medarbejdere. Se mere på danepork.dk.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

POULSEN ApS, Energivej, 6670 Holsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 25-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5947966

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet