Business Controller til Danmarks tredjestørste slagteri

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Business Controller til Danmarks tredjestørste slagteri

DanePork A/S, 15 min. vest for Vejle

Business Controller med Power BI-erfaring til privatejet slagteri i udvikling og vækst.

Vil du være med til at understøtte den rivende udvikling på Danmarks tredjestørste slagteri med analyser og rapportering? Kan du levere state of the art-rapportering på KPI’er, udvikle Excel-modeller og udarbejde business cases? Så er du måske den Business Controller, vi søger til DanePork A/S.

Som Business Controller hos DanePork bliver du en del af økonomi- og administrationsteamet med reference til virksomhedens CFO. Du udvikler og vedligeholder den Power BI-rapportering, som sikrer state of the art-rapportering på KPI’er og udvikler diverse Excel-modeller til produktion og administration. Du påtager dig rollen som projektleder på udvalgte udviklingsinitiativer og samarbejder med virksomhedens IT-afdeling omkring udviklings- og driftsprojekter. 

Stillingen omfatter også udarbejdelse og deltagelse i business cases, herunder analyse og proces, samt deltagelse i et nyt ERP-projekt, som skal implementeres inden for de kommende 12 måneder. Der er desuden mulighed for udvikling af automatiserings-flows i Power Automate. Endelig vil du, i mindre omfang, deltage i daglige driftsopgaver.

Godt håndværk og stærke relationer

Service, fleksibilitet, kvalitet og ordentlighed er nøgleord for virksomheden - og dermed for dig. Godt håndværk og langvarige samarbejdsforhold med både leverandører og kunder har højeste prioritet og udgør omdrejningspunktet for slagteriets fortsatte udvikling. DanePork er en virksomhed i vækst og har over de seneste 5 år udvidet produktionen med 16.000 m2, bl.a. med et nyt, moderne slagteri med en kapacitet på 650 grise/time.

Praktisk erfaring med Power BI og Excel-værktøjer

Du har formentlig en cand.merc. i Business Controlling eller en HD i Supply Chain Management. Det er vigtigt, at du har nogle års praktisk erfaring med Power BI og Excel-værktøjer til analyse og rapportering. Hvis du desuden har erfaring med andre IT-værktøjer til analyse samt proces- og informations-flow vil det være en yderligere fordel. Du bliver en del af en spændende vækstvirksomhed med fokus på et godt arbejdsmiljø.

Ansøgning og kontakt

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om DanePork A/S

DanePork er et selvstændigt, privatejet slagteri beliggende i Trekantområdet mellem Vejle og Billund. Vækstvirksomhedens udgangspunkt er det gode håndværk, høj kvalitet og nærhed til kunder og leverandører. DanePork er etableret i 1989 og beskæftiger 400 engagerede medarbejdere. Se mere på danepork.dk.Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=05a66027)

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

POULSEN, Energivej, 6670 Holsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 29-12-2023; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5948297

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet