Afdelingsleder

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Team Lead til markedsledende leverandør af fluid systems

Swagelok Danmark, Esbjerg

Motiverende leder til løbende udvikling af kundeservice i global fluid systems-virksomhed.

Vil du være med til at sikre tætte forbindelser mellem en af verdens førende fluid systems-leverandører og dens kunder i form af best-in-class kundeservice? Kan du både lede og udvikle teams inden for kundeservice, indkøb og lager? Har du en vis industriel erfaring og erfaring med personaleledelse? Så er du måske den Team Lead, vi søger til Swagelok Danmarks Customer Service.

Som Team Lead, Operation hos Swagelok Danmark får du en central rolle i at sikre gode og tætte forbindelser til virksomhedens højt specialiserede kunder inden for en række krævende brancher. Dine primære mål er at sikre en høj kvalitet i virksomhedens kundeservice ved at lede og udvikle denne funktion samt indkøb og lager i takt med forretningen. Det bliver din opgave at sikre, at de nødvendige kompetencer og ressourcer er til stede for at opfylde de strategiske mål for funktionerne. Det gør du ved at udvikle de nuværende medarbejdere og eventuelt ansætte flere i takt med, at behovet opstår.

Udover høj kundetilfredshed og best-in-class kundeservice har du ansvaret for at assistere med analyser og i samarbejde med andre ledere i virksomheden sikre et optimalt samarbejde mellem alle afdelinger. Du sikrer desuden strategiske indkøb af MTO (Make To Order) og tredjeparts-varer, ERP-systemsupport og håndtering af reklamationer i samarbejde med den kvalitetsansvarlige for salg og indkøb.

Tætte forbindelser i produkter og relationer

Siden 1947 har Swagelok været kendt for at levere tætte forbindelser i form af vitale komponenter som fittings, slanger, rør og ventiler til fluid systems, der skal fungere under selv de mest ekstreme forhold i hele verden. Swagelok Danmark er autoriseret salgs- og servicecenter for Swagelok i Danmark, Færøerne, Grønland, Island og Ukraine. De tætte forbindelser er på alle måder centrale for virksomheden. Det gælder også i forholdet til kunderne inden for krævende brancher som medicinal, fødevarer og energi.

Synlig og motiverende leder

Du har en uddannelsesmæssig baggrund med fokus på ledelse, salg og analyse samt erhvervserfaring fra en industrivirksomhed og erfaring med personaleledelse. Din ledelsesstil er synlig og motiverende, og du har erfaring med udvikling af teams og optimering af arbejdsprocesser. Dine kommunikationsevner er gode på både dansk og engelsk, og du har stærke IT-egenskaber og analytiske egenskaber. Derudover kan du håndtere flere udfordringer, forandringer og forbedringer på samme tid.

Du bliver en del af en traditionsrig virksomhed med en stolt kultur og stærke ambitioner. Swagelok arbejder for at sikre tætte forbindelser, både i sine produkter og imellem mennesker.

Ansøgning og kontakt

Søg stillingen på POULSEN-job.dk

For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

Om Swagelok Danmark

Hos Swagelok tror vi på tætte forbindelser. Det er det, vi leverer, og det er afgørende for, at vi kan levere. Tætte forbindelser giver tryghed og sikkerhed, og det er grundlaget for, at vi kontinuerligt forbedrer og udvikler både vores løsninger, hinanden og vores kunder. Vi går på arbejde hver dag for at gøre det lidt bedre, end vi gjorde i går. Det er sådan, vi udvikler os, og det er sådan, vi konstant forbedrer den værdi, vi tilfører vores kunder. Hos Swagelok lever vi ikke alene op til standarden for tætte forbindelser. Vi sætter den. Læs mere på swagelok.dk

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

POULSEN ApS, Energivej, 6670 Holsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 30-05-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6032074

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet