Administrationsansvarlig til specialiseret entreprenørfirma - Bliv nøgleperson hos JTM Boring A/S

Profilbillede
dato

Administrationsansvarlig til familiedrevet entreprenørfirma

JTM Boring A/S, Vejen

Alsidig administrationsansvarlig med kompetencer inden for bogholderi.

Vil du være det administrative omdrejningspunkt i et specialiseret entreprenørfirma? Er du fortrolig med bogholderiopgaver? Trives du med varierende opgaver og selvstændigt ansvar? Så kan du være den administrationsansvarlige, vi søger til JTM Boring A/S i Vejen.

Som administrationsansvarlig hos JTM Boring varetager du en bred vifte af opgaver, herunder opgaver i regnskabsprogrammet E-Komplet. Du bliver virksomhedens administrative omdrejningspunkt, der sikrer, at kollegerne kan fokusere på kunder og udfordrende boreopgaver.

Du får de relevante kurser i regnskabsprogrammet E-Komplet, så du kan oprette sager, godkende timer, lave udtræk og hjælpe kolleger med at begå sig i systemet, ligesom du hjælper ekstern bogholder med fakturabetaling og lønadministration.

Du bliver et centralt led i hverdagen, hvor du står for søgning af ledningsoplysninger og gravetilladelser samt ajourføring af kvalitetssikring. Du står for bestilling af overnatning og kurser til de udfarende medarbejdere, assisterer direktør, entreprisechef og projektleder med administrative opgaver og varetager en række ad hoc-opgaver.

Det er også dig, der tager dig af ansættelseskontrakter og forberedelse til medarbejderudviklingssamtaler samt står i spidsen for sociale arrangementer. Du står desuden for indkøb af kontorartikler og telefonpasning ved mødetravlhed, ligesom du er tovholder på rengøring.

Professionel boring over hele landet JTM Boring beskæftiger specialuddannede og erfarne medarbejdere, der udfører styret underboring af højeste kvalitet i hele Danmark.

Virksomheden anvender den nyeste teknologi inden for opgravningsfrie udførelsesmetoder som styret underboring, skydning med jordraket og bursting, så opgaver gennemføres hurtigere og med færre gener for omgivelserne end ved traditionelle metoder.

Ansøgning og kontakt Søg stillingen på POULSEN-job.dk For yderligere oplysninger kontakt POULSEN på telefon 75 39 34 31. Alle forespørgsler og ansøgninger behandles fortroligt og videresendes kun til virksomheden efter aftale.

 Om JTM Boring A/S JTM Boring A/S tilbyder professionel boring i hele Danmark, ligesom man udfører styret underboring i Norge, Sverige og Tyskland. Det familiedrevne entreprenørfirma er etableret i 1975 og er kendetegnet ved specialuddannede medarbejdere med lang anciennitet. Entreprenørfirmaet, der beskæftiger over 20 medarbejdere, fungerer som ansvarlig kvalitets- og miljøbevidst samarbejdspartner over for bygherrer, rådgivere, leverandører og underentreprenører.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Vejen Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

POULSEN ApS, Energivej, 6670 Holsted

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 20-08-2024;

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6078828

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet